Categorii
Scaune Auto

Scaun auto Exo Isofix

Jane – Scaun auto Exo Isofix
Include 4 sisteme patentate de catre Jane:

1. Sistem pneumatic de absortie in caz de impact

Exo este prevazut in partea inferioara a sezutului cu un piston pneumatic care abroarbe energia in cazul unui impact, fapt care reduce decelerarea cu pana la 4G in comparatie cu sistemele Isofix traditionale. Prin urmare, pistonul absoarbe o cantitate mare de energie generata de un posibil impact al autovehicolului ducand la reducerea si amortizarea socului.
Acest sistem exclusiv a fost dezvoltat si patentat de catre Jane si este regasit numai pe scaunul auto Exo, ceea ce face ca acest scaun auto sa fie considerat ca fiind cel mai sigur din grupa sa.

2. Dispozitiv electronic de detectare al sistemului Isofix

Intrucat sistemul Isofix ofera protectie marita fata de scaunele de masina fara acest sistem, este foarte importanta montarea scaunelor cu Isofix in mod correct in sistemul autovehicolului Dvs. Acesta este motivul pentru care Exo este prevazut cu un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect fixat in sistemul Isofix, fiind prevazut cu avertizare sonora si vizuala. Dispozitivul se activeaza automat in momentul in care se conecteaza la sistemul Isofix al autovehicolului Dvs, dar permite in acelasi timp sa se verifice starea scaunului si dupa montare, prin simpla apasare a butonului de testare.

3. Reglarea in mod sincronizat a hamului de siguranta si a pernutei pentru cap

Este prevazut cu un sistem exclusiv care permite ajustarea in mod sigur si intuitiv a hamului de siguranta, oferind copilului siguranta maxima. Concret, acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare.

4. Reglarea hamului de siguranta la nivel abdominal

Acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta ca urmare a miscarii hamului de la nivelul abdominal, spre deosebire de sistemul general intalnit la alte scaune auto care ajusteaza hamul de siguranta ca urmare a miscarii celor doua bretele de la nivelul umerilor. Prin implementarea acestui sistem, se reduce miscarea copilului in scaun oferindu-i in acelasi timp tot confortul de care are nevoie.

Caracteristici:

Testat impotriva impactului lateral
Hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte.
Hamurile sunt realizate din material moale, placut la atingere (neopren) si se ajusteaza automat pe inaltime, in functie de reglarea spatarului.
Suport lateral pentru hamuri, pentru a facilita asezarea si ridicarea copilului din scaun.
Sistemul de strangere al hamurilor de siguranta utilizeaza hamurile abdominale (sistem patentat).
Husa este realizata din materiale textile fiind o combinatie intre poliester si bumbac; usor lavabila.
Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .
Husa in zona unde intra in contact cu copilul este confectionata din bumbac 100%.
Sistem de circulare a aerului pentru a evita pe cat posibil transpirarea copilului in timpul utilizaii scaunului.
Include un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect prins in sistemul Isofix al masinii. Semnalele sunt atat vizuale cat si auditive (sistem patentat).
Spatar reglabil in 3 pozitii diferite
2 modalitati de fixare in masina:
cu centura de siguranta a autovehicolului in 3 puncte
in sistemul Isofix al masinii
Scaunul este prevazut cu al treilea punct de prindere in masina de plafon/podea (in cazul in care este disponibil acest al treile punct la masina). Acest sistem poate fi utilizat in mod optional.
Poate fi instalat in orice tip de masina datorita sistemului ?Universal”
Include un sistem de ajustare automata a lungimii barelor metalice care se fixeaza de sistemul Isofix al masinii. Atunci cand scaunul auto este lasat pe spate, fapt care duce la departarea sa de spatarul banchetei, sistemul ajusteaza automat barele metalice.
Materialul din care este realizata baza scaunului auto protejeaza tapiseria masinii Dvs

Dimensiunile cutiei: 49 x 47 x 68 cm.

Recomandat pt 9-18 kg.

Varsta: 1-4 ani

Scaun auto omologat conform standardului de siguranta European ECE R44/03. Pentru a constata daca un landou este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare

filmeporno.vip