Categorii
Igiena si Sanatate

OK Baby – Cadita Onda

Dintr-o privire
Adecvată de la naștere până la vârsta de 12 luni, cada pentru bebeluși Onda Evolution, anti-alunecare 3-în-1 cu multiple etape a fost concepută ergonomic pentru a face timpul de baie sigur și confortabil datorită celor trei puncte de sprijin, două la axile și unul între picioare. Cada a fost concepută pentru două poziții diferite, una de la 0 la 6 luni și una de la 6 luni la 1 an, în care bebelușul poate sta așezat. Cada include, de asemenea, un termometru digital cu cristale lichide microîncapsulate și un indicator de nivel maxim al apei, care vă asigură liniștea la ora de baie, plus un dop de scurgere rapidă proiectat inteligent pentru o golire rapidă și eficientă. Există, de asemenea, spațiu pentru a așeza șamponul, săpunul sau rățușca de cauciuc a bebelușului pe partea laterală a cădiței.

Descriere și beneficii
Design ergonomic
Cadă spațioasă cu două poziții de ședere (de la naștere până la aprox. 6 luni și aprox. 6-12+ luni)
Suportul pentru bebeluș are trei puncte de sprijin: două la axile și unul între picioare
Suportul pentru bebeluș este din cauciuc anti-alunecare: datorită procesului de co-injecție, cauciucul și polipropilena formează o singură bucată
Dop conceput pentru scurgerea rapidă și eficientă a apei
Termometru digital cu cristale lichide microîncapsulate încorporat și indicator de nivel maxim al apei
Această cadă este compatibilă cu barele de suport pentru căzile pentru bebeluși Onda și Onda Evolution (comercializate separat) care pot fi utilizate pentru a fixa cădița în majoritatea căzilor standard pentru adulți.
Dimensiuni: L 55 x Î 28 x l 94 cm