Categorii
Jucarii Exterior

Masuta de nisip si apa

Little Tikes – Masuta de nisip si apa
Copilul nostru între vârstele 5-10 ani se întâlnește cu cea mai mare provocare din viața lui. Începe școala sau clasa pregătitoare, obligații, se introduc un set de reguli în viața micuților.

Copiii din zilele noastre sunt tot mai atrași de gadgeturi electronice, e tot mai greu să le găsim ocupație care să le atragă atenția, o ocupație care să nu necesite neapărat prezența părinților.

Masa creativă Buildmaster oferă soluție pentru toate acestea, ba și mai mult. Nu doar că asigură o experiență inedită de joc prin care copii petrec chiar mai multe ore pe zi, jucându-se fără să se plictisească, dar dezvoltă în mod deosebit capacitățile motrice, abilitățile cognitive și creativitatea, de asemenea petrecând timpul liber în mod util, ajută și să se scape de un eventual stres acumulat.

Dezvoltă:
capacitățile motrice
abilitățile cognitive
creativitatea

Jucăria preferată a copiilor, pentru că:
conține foarte multe (500 de bucăți) cuburi de construit diversificate și de mărimea lego-ului
combină popularitatea cuburilor de construit cu experiența jocurilor cu bile
masa stabilă crează o lume a lor, comfortabilă și creativă
atât băieții cât și fetițele se bucură de experiențele cu masa creativă
este compatibilă cu o mulțime de mărci (de ex. LEGO, DUPLO) incluzând jocuri de construit și piste de bile, așadar se poate combina cu jucăriile primite anterior.
datorită colțurilor rotunjite micuții nu se accidentează nici măcar atunci când, să spunem că extratereștrii atacă turnurile cetății..:)
interiorul mesei este complet impermeabil, umplând cu apă, este o jucărie ideală pe terasă sau pentru alte jocuri acvatice.