Categorii
Mobilier Copii

Decorativ-art – Stickere autoadezive Fetesexy

Ce poate fi mai sexy decat o serie de stickere cu… fete sexy?
Daca esti o persoana non-conformista, acest Set 50 Stickere fete sexy este alegerea potrivita pentru tine sau pentru orice alt pasionat de fete indraznete si la fel de speciale ca si tine.
In acest set vei gasi variate optiuni, de la stickere animate, pana la reprezentatii ale domnisoarelor inspirate din serii TV, care ti-au marcat copilaria si/sau viata de adult.

Acest Set 50 Stickere fete sexy este perfect nu doar pentru gusturile tale unicate si speciale, cat si pentru fiecare piesa pe care o detii, permitandu-ti sa le personalizezi cu usurinta dupa bunul plac. Astfel, prin intermediul acestor stickere 18+ poti sa-ti reamenajezi incaperea favorita sau intreaga locuinta, pas cu pas, fara exceptie, posibilitatile fiindu-ti mai nenumarate ca niciodata.

Poti asocia fiecare sticker in parte din acest Set 50 stickere fete sexy cu orice suprafata pe care doresti s-o redefinesti, de la blaturile de lucru, dulapuri, birou, accesorii de uz personal precum cestile de cafea etc.

Stickerele sunt prevazute cu un adeziv non-toxic si de cea mai buna calitate care face tranzitia dintre acestea si suprafata de contact sa fie una rapida si de durata. Astfel, chiar daca va trebui sa ai grija de suprafetele tale favorite si sa le igienizezi periodic, stickerele tale preferate se vor mentine in perfecta stare mult timp de acum incolo si te vor impresiona prin designul lor spectaculos.

Asadar, daca nu ai inhibitii sau daca vrei sa imparti niste stickere desavarsite cu altii, ai cea mai creativa optiune la dispozitie.